TERUGBLIK OP ONZE VROUWENWEEKENDEN 2015 - 2019!

Thema van dit jaar was:

goud

Lees de mooie getuigenissen van onze afgelopen vrouwenweekenden

Dit weekend was voor mij leerzaam, confronterend, maar ook goed dat ik erbij was. De tekst is nu zo van toepassing in mijn leven, en daar dank ik je voor. Geen angst hebben, angst onder ogen durven zien, en vertrouwen dat het goed komt. God is te vertrouwen en Hij schaaft, reinigt en herstelt, datgene wat niet bij mij hoort. Loutering het kostbare goud wordt gelouterd, en de Vader zit, kijkt en wacht.. God die wacht tot ik een bruikbaar vat ben, mijn wegen gaan alle kanten op, maar met Jezus In het vizier loop ik zoals de Vader dat bedoelt heeft. Als zonde in mijn leven blijft zal dat tussen mij en God staan, maar ik mag het Woord van God gebruiken Om weerstand te bieden tegen de duivel, Ik mag mijzelf spiegelen aan het Woord van God en hoef er niet meer voor weg te lopen, geen angst te hebben, maar vertrouwen op Hem God tilt mij boven de beproeving uit, Dit is wat ik geleerd heb en nog veel meer..


Lekker weer aan het nagenieten van het weekend. Bedankt voor de fijne en gezegende tijd. Prachtig hoe jullie het gedaan hebben, het klopte allemaal , paste ij elkaar liederen, woord, kado’s. bedankt….. Liefs en Gods zegen Janna


Het was voor mij de eerste keer. Zag er tegen op, maar dat was niet nodig geweest. Hartverwarmend, zoveel liefde, aandacht heerst er voor elkaar. Je mag jezelf zijn, ze nemen je zoals je bent. Het was fijn om samen met elkaar Gods Liefde te ervaren. Ik gun het iedereen om het een keertje mee te mogen maken. Je wordt er een ander mens van! Het was als een warm bad. Heb veel mogen leren.


Ik vond het leerzaam en heb veel stof tot nadenken gekregen. De kleine groepen vond ik heel bijzonder. Prachtige omgeving! Loes

-Hartelijk - innemend- leerzaam - ontroerend - gastvrij - zorgend - liefdevol - humor - muzikaal - liefde v.h Woord - inzichtelijk - voedzaam ( geweldig eten) - biddend - onvergetelijk Dank! Liz

Ik vond het een fijn weekend. Gezellig met andere vrouwen. Opbouwende sessies, lekker eten en drinken. Geweldig goed verzorgd.br> Bedankt!

Een leerzaam en gezellig weekend in een prachtige omgeving. Dank jullie wel! Gerda

Dit weekend was wederom erg fijn opnieuw geraakt en bemoedigd door het Woord, gesprekken en de goede zorgen van jullie als team. Dank jullie wel voor de gastvrijheid. Het treft mij telkens weer hoe ook wij als zussen elkaar kunnen opbouwen. De warmte onderling die voelbaar was en tenslotte - wandelen we niet alleen samen op weg - samen wandelen met God.

Leerzaam, Bemoedigd. Een heel leuk, gezellig en warm weekend. Ik heb me vanaf het eerste moment niet alleen gevoeld. Ben bewust alleen gekomen. Geen spijt van! Ook wel bevestiging gekregen in mijn eigen gevoel. Tot maart.....Bedankt xxx Monique

Leerzaam: De wandelroutes waren nieuw! Gezellig - lachen en huilen tegeijk. Inspirerend - verschillende persoonlijkheden | mooie gesprekken. Zorgzaam - als een moeder.. Liefdevol - met liefde omringd - Acceptatie - je mag zijn wie je bent. In een woord GEWELDIG voor herhaling vatbaar.

Ik vond het een heel bijzonder weekend. Het begon al toen ik op mijn kamer kwam als welkom stond er een bloemetje,mijn bed was opgemaakt, koekjes enz.... En dat ging zo door met verwennerij. Maar we kwamen natuurlijk voor het Beste Deel en ook dat was geweldig. Wat een fijne vrouwen waren er en de vrouwen van de organisatie zijn super, wat een liefde voor ons allemaal. Heel erg bedankt. Ik heb mooie dingen gehoord en wil er ook mee aan de slag. liefs Cocky

Een heel Uniek weekend waarin we als vrouw van en voor onze Heer mochten zijn zoals we zijn. Ik heb God in alles en door alles heen ervaren in jullie als leiding, in mezelf, mijn vriendin en door alle vrouwen heen. Het was als een warme deken. De studies, de openheid, het eten, de ontvangst, de creativiteit en de ruimte om te delen en te ontvangen waren heel waardevol. liefs Erna

Bijzonder, Bemoedigend, Liefdevol, Herkenning, Delen, Welkom gevoel, Zijn - jezelf mogen | kunnen zijn, Opbouwend. Dank voor alle Bijbelkennis en voorbeelden. De gespreksgroep, de verzorging en gezelligheid. Kostbaar was de uitwisseling met kaartjes (via het spel). Dat de Heer jullie zegene staat vast. God is goed voor jullie! Monica

Lieve Allemaal, Ik heb genoten van het weekend, van jullie gastvrijheid, voorbereiding, de leuke details, (teksten, afbeeldingen ect..)Fijn om samen met anderen te kunnen praten en dingen te delen, elkaar te bemoedigen en voor elkaar te bidden. Bedankt dat jullie allemaal jezelf zijn en op je eigen manier Gods liefde laat zien. Liefs, zegen, Marieke

Voor mij de eerste keer vond het heel bijzonder en uniek. Voelde me heel verbonden met de andere zusters. Ben weer opgeladen en kan de hele wereld weer aan! Gods zegen over jullie leven. Kje

Bedankt voor dit weekend. Het was fijn heb God mogen zien in alle vrouwen. Bedankt voor de studies uit de Bijbel. De groepjes waren fijn om samen door te praten over het onderwerp. Dank voor de bemoedigende woorden en verhalen van de vrouwen over hun leven met God. Het kon me af en toe raken wat God tegen mij zij door het Woord heen! Groetjes en Gods zegen

Lieve dames, ik wil jullie weer hartelijk danken voor het leerzame en gezegend weekend.!! Het weekend heeft het mij veel gebracht. De lezingen hebben mij veel handvatten gegeven. Het was een heerlijk weekend waar ik rust mocht ervaren. Tevens was het weer heel goed verzorgd. Het weekend was weer veel te snel om. Ik heb zo genoten van de workshop, de gesprekken in de kleine groep en tijdens de maaltijden en tussendoor het samen delen.
Ben heel dankbaar
Dineke.

Ik heb het zo naar mij zin gehad dat ik zo weer terug wil er zijn mij heel veel dingen duidelijk geworden. Ik dank jullie daar voor.
Bep

Ik heb genoten van alles. Het was zeer ontspannen en God was tastbaar aanwezig. Bedankt
T.W

Ik vond het een leerzaam en inspirerend weekend. De lessen en workshops, maar ook de na gesprekken in de kleine kring hebben mij geholpen om mijn weg als Christen bewuster en beter te kunnen gaan vervolgen. Verder vond ik de sfeer warm en gezellig!
Loes

De sessies waren heel goed onderbouwt vanuit Gods Woord.Vooral de lezing over Psalm 23 maakte op mij veel indruk: Er werd o.a.gevraagd of je, net als David, dit ook voor jezelf kunt zeggen: "De Heer is mijn Herder?" In de kleine groep werden de thema's nog verder uitgediept. Tijdens deze dagen werd ik er opnieuw bij bepaald hoe belangrijk het is dat Gods Woord centraal staat in je leven door iedere dag tijd met Hem door te brengen. Ja,ik kan zeggen dat ik weer helemaal ben bijgetankt.
Nelie

Ik kwam met de hoop rust te vinden. Mijn zorgen even te parkeren Dat is gelukt. De tekst uit Fil.4:7 die op mijn kamer lag als welkom sprak meteen tot mijn hart. Zijn vrede die mijn hart en gedachten behoeden in Christus

De sessies raakten ook mijn hart. De workshop "spiegelen" heeft mij meer inzicht gegeven over hoe God mij ziet.

Het was weer geweldig. De openheid en kwetsbaarheid die het team uitstraalde.

Ik had ontzettend veel zin in dit weekend. Veel kleurrijke vrouwen ontmoet, mooie aanbiddingsliederen, leerzame woordverkondiging, en de gesprekken in de kleine groepen waren boeiend. Bedankt voor deze fijne dagen.

Kleur bekennen, nou dat heb ik wel gezien, persoonlijk ervaren en dit ook mogen zien bij anderen. Het was een fijn, gezegend en hoopvol weekend. Een prachtige plek en goede verzorging.

Ik heb dit weekend ervaren als een warm bad waar ik gedompeld mocht worden

Van de workshop kon ik echt genieten van de gave van creativiteit die God in mij gelegd heeft. Al werkende werd het een werkstuk van herinneringen, verwerkingen en het beleven van Gods trouw.

Mijn kleurrijke momenten van dit weekend waren de ontmoetingen en gesprekken aan tafel. Het rijke woord wat gebracht werd - durf radicaal te zijn, maak keuzes, wees echt en laat je veranderen! Want je mag komen zoals je bent maar niet blijven zoals je bent!

De mooiste kleurrijke momenten vond ik de gesprekken in de kleine groepjes n.a.v. de sessies. Weer een goed weekend gehad met voeding waar ik mee verder kan.

Toen ik de advertentie zag met de aankondiging van deze conferentie wist ik niet wat mij te wachten stond. Wel wist ik dat ik hier naar toe moest gaan. Nu het afgelopen is en we weer naar huis gaan heb ik heel veel gehoord waar ik mee aan het werk kan. Het Thema "Waardevol Leven" was een thema die mij aansprak. Je waarde zien in Christus, het sterven aan jezelf, de Waarheid tegenover de leugens gaan plaatsen. Ik weet dat er een aanvang is gemaakt op weg naar innerlijke genezing. Ben zo dankbaar voor de afgelopen dagen, zo veel werk ook nog te doen maar ik dank jullie vanuit het diepst van mijn hart voor de afgelopen waardevolle dagen. God houd mij in Zijn hand en leert mij hoe ik Zijn waarheid mag toepassen in mijn leven.


Het weekend was weer erg opbouwend en versterkend. ik heb genoten van de prachtige omgeving, de stilte en de zon! Vooral de workshop over de feesten die God heeft ingesteld, heel leerzaam! onderlinge contacten, zorg voor elkaar.


Dit weekend was voor mij onvergetelijk. Ik wist niet wat ik kon verwachten. de workshop, Psalm 152 schrijven, vond ik heel leuk. de rust die ik heb mogen ervaren was zo geweldig. Iedere spreekster had zo haar speciliteit.


De sessies vond ik erg leerzaam. De gesprekken in kleine groepen waren zeer persoonlijk, en hartverwarmend.


Ieder jaar spreken de thema's mij weer aan. Zo ook dit jaar "Waardevol Leven" een thema waar je mag ontdekken vanuit Gods Woord hoe waardevol je bent. Alles was goed onderbouwd vanuit God's Woord. Ook tijdens deze conferentie werd ik er weer bij bepaald hoe waardevol ik ben en dat ik er mag zijn en dat God mij heeft gewild. Je weet het wel, maar toch merk ik dat het goed is om het weer opnieuw te horen.