Mijn Profiel


tjitske

Mijn grootste passie is het Woord van God!

En van daaruit vrouwen ( mensen) te begeleiden met hun levensvragen.

Daarnaast organiseren wij jaarlijks, sinds 2007, een kleinschalige vrouwenconferentie, en spreek ik regelmatig op vrouwenochtenden.

Verder schrijf ik (digitaal) een maandelijkse overdenking tot opbouw en ter bemoediging.

Geef Bijbelstudies, School van Gebed, Hebreeuwse studies, is schrijfster van o.a. "Woord voor deze Maand" - een (digitale) boodschap ter bemoediging.

Ben regelmatig op de straat om het evangelie, dikwijls op een creatieve manier, te verspreiden

En verder zou ik mij willen beschrijven als een open, spontaan, enthousiaste persoonlijkheid. Iemand met een bewogen hart en een luisterend oor.
Ik ben een stimulator, inspirator en bemoedigster.

Met veel passie, liefde en creativiteit draag ik mijn werk uit door te investeren in mensen om hen te stimuleren, te inspireren en te bemoedigen in het geloof. Dat doe ik al meer dan 23 jaar met heel veel plezier.

Ik heb verschillende Bijbelscholen doorlopen o.a. bij Agape en bij Jeugd met een Opracht en fulltime als zendeling gewerkt met Jeugd met een Opdracht van 1993 tot 2003
Sinds 2003 werk ik onder mijn eigen stichting HiS WORD Stands for Ever | en het vrouwenwerk "Het beste deel".

Mijn werk als fulltime zendeling begon in 1993 tot nu toe.......

Ik ontvang geen inkomsten vanuit de stichting en ik bovendien geen baan heb in de maatschappij, ben ik voor mijn levensonderhoud en alles wat daar bij komt kijken geheel afhankelijk van vrijwillige giften.

Ondersteun

Giften

Het werk van evangelisatie, prediking, Bijbelstudies,onderwijs is niet commercieel van aard. Jezus zei: "Om niet hebben jullie het ontvangen, deel het uit om niet" (MatteĆ¼s 10:8).

Veel van mijn activiteiten doe ik Pro Deo, letterlijk en figuurlijk. Voor mijn levensonderhoud en alles wat daar bij komt kijken ben ik voornamelijk afhankelijk van de giften van derden en van spreekbeurten.
Ik stel het op prijs wanneer u mij financieel wilt helpen om dit belangrijke werk te kunnen blijven doen.

Ik ben aangesloten bij NGW (Nederlandse Gemeenschap voor Wereldzending) te Hoenderloo.

Deze stichting zet zich al sinds 1959 in om geestelijk werkers in staat te stellen hun werk te doen. Uw persoonlijke gift maakt het mogelijk dat ik fulltime kan doorgaan met dit mooie werk

Als u mij wilt helpen kunt u:

* Een gift overmaken op:
NGW (Nederlands Gemeenschap voor Wereldzending)
Bankrekeningnummer:
NL31 DEUT 0486380335
o.v.v. 377 teaching ministries
Hoenderloo

( Zij weten dat dit voor mij bestemd is)

Zij hebben een ANBI Status
Nodig mij uit!

Het Woord van God is mijn grootste passie en ik geniet ervan om te spreken over Zijn Waarheid Gods Woord is niet alleen mijn passie maar ik zie het ook als mijn missie. De boodschap die ik breng is helder en duidelijk, opbouwend en die tot nadenken stemt.

U kunt mij uitnodigen voor een Spreekbeurt of u kunt contact met mij opnemen via dit emailadres     info.hetbestedeel.nl