• midweek
 • VROUWEN MIDWEEK


  Thema

  "Laat Het Woord tot je Spreken"


  Zoals Jezus zei in Mattheus 4:4: "Niet alleen van brood zal de mens leven, maar van alle woord dat uit de mond Gods uitgaat." We leven niet door een gedrukt boek dat Bijbel heet; we leven door het Woord dat door de Heilige Geest levend voor ons wordt gemaakt op ieder willekeurig moment.

  Samen met een kleine groep, van maximaal 10 vrouwen, willen we weer opnieuw een paar dagen apart zetten voor het Woord. Even weg van alle prikkels en de onrust van elke dag die op ons afkomt. Heb je ook het verlangen om, samen met andere vrouwen, even de boel de boel te laten, even weg van alle prikkels en de onrust van alle dag? Spreekt dit je aan! Dan ben je van harte welkom!


  PROGRAMMA:

  Aankomst: dinsdagmiddag 15.00 uur
  Vertrek:      vrijdagmorgen rond 10.00 uur


  Dinsdagavond, woensdagmorgen en donderdagmorgen laten we het Woord tot ons spreken door middel van geloof opbouwende studies.

  De woensdagavond en donderdagavond worden op een creatieve wijze ingevuld. De middagen zijn vrij om tijd voor jezelf te nemen, of met elkaar een mooie wandeling te maken, voor degene wie dat wil.

  Kortom een heerlijke midweek van samenzang, gebed, opbouwende studies en ontspanning.


  KOSTEN EN PRAKTISCHE INFO:

  De midweek bedraagt € 210,- p.p.all inclusieve op basis van een 2-persoonskamer Voor een eenpersoonskamer zijn de kosten: € 245,- (let wel; zeer beperkt)
  Het bedrag dient voor 15 maart overgemaakt te zijn.


  AANMELDEN:

  Je kunt je aanmelden tot 12 maart,via dit e-mailadres: t-meijer-info@hetbestedeel.nl
  Liefst ruim van tevoren opgeven. Dit in verband met het zoeken naar een geschikte accommodatie. Er is plek voor maximaal 10 vrouwen.


  BETAAL INFO:

  Zodra je aanmelding binnen is ontvang je binnen een week een bevestiging en informatie voor je betaling.


  LOCATIE:

  Iedere keer is het weer een verrassing, maar het zal wederom weer een mooie plek zijn om met elkaar even bij te tanken en te genieten van de natuur, de rust en de ruimte.

  Heb je nog vragen over deze midweek, mail dan naar: t-meijer-info@hetbestedeel.nl

  Anja Schuil & Tjitske Meijer